Over
BCPlus

BCPlus staat voor Benny Coninx. Of voor business consultant. Maakt eigenlijk niet uit. Belangrijker is de +. Die staat symbool voor de positieve inbreng en meerwaarde van BCPlus. Daarvoor kan je rekenen op heel wat jaren expertise + een geweldige gedrevenheid.

Scroll voor meer informatie

20+ jaar ervaring

Dankzij onder andere 10 jaar activiteit in de financiële sector en 10 jaar in management en risk consulting bij consultancyreus KPMG en advieskantoor Van Havermaet hebben we heelwat praktische ervaring in strategische analyses, procesoptimalisatie, project management, audit en risicobeheer.

De minder ‘zware’ corporate structuren

Echter: de minder ‘zware’ corporate structuren, de korte communicatie- en beslissingslijnen, de directe impact op bedrijfsresultaten zijn weliswaar écht ons ding. Focussen op management consultancy voor KMO’s en familiebedrijven. Een hands-on aanpak met concrete resultaten. Hierdoor kunnen we een nog groter verschil maken voor kmo’s, familiebedrijven en vooral ook voor zorginstellingen.

We vertellen niet hoe jij je onderneming moet leiden

Daarin ben jij de expert. BCPlus biedt gespecialiseerde support om processen en projecten optimaal gestroomlijnd te organiseren. Het resultaat daarvan? Jij kan je 100% focussen op waar jij goed in bent. Er is geen betere manier om je bedrijf future proof te maken. En jezelf, medewerkers en klanten gelukkig te houden. Smart work, happy life.

Meer weten over onze concrete aanpak?

Maandelijks delen we interessante, relevante en concrete growth hacks. Registreer je hier en ontvang ze als eerste in je mailbox.
  Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met onze voorwaarden en het privacybeleid.


  We zien je graag face to face. Dan merk je meteen hoe hands-on BCPlus werkt. Keep in touch!

  Benny
  Coninx

  +32 (0)476 32 74 62
  benny.coninx@bcplusbc.be