You are currently viewing De tand van Van Ranst

De tand van Van Ranst

Het moet velen zijn opgevallen. Marc Van Ranst is al even een tand kwijt.

Niemand wil of durft er echter een vraag over stellen. Uit beleefdheid, maar vooral respect. Respect voor het waardevolle werk van Marc Van Ranst, zijn collega-virologen en alle anderen actief in de zorg.

De tand van Marc Van Ranst of beter de verdwijning ervan, symboliseert voor ons de uitdagingen waar velen hun tanden op stuk bijten.

De impact van de coronacrisis, nu en in de onzekere toekomst. We zijn er allemaal mee bezig. Voor sommigen ontstaan enorme opportuniteiten, anderen weten niet goed hoe het verder moet.

We kunnen paniekerig reageren of proberen de kalmte te bewaren. Ons laten meeslepen door alles wat we horen, zien en lezen of een objectieve, realistische analyse maken. 

Gedwongen in een soort overlevingsmodus hebben we de mogelijkheden en voordelen van technologie leren waarderen en nog belangrijker, gebruiken. De weg naar onze doelen zal in de toekomst zeker anders zijn … Technologie en menselijkheid werken samen. We beseffen dat het geen vijanden hoeven te zijn, maar partners. Onze medewerkers omarmen nu waar ze in het verleden voor vreesden.

Als het stof wat is gaan liggen en we weer mentale ruimte hebben om aan onze strategie en processen te werken, gaan we verder op stap. Samen bouwen we aan nieuwe succesverhalen, op andere manieren, met gewijzigde businessmodellen, maar met versterkt geloof. In onze medewerkers, onze mogelijkheden, onze veerkracht.

Voor de coronacrisis maakten we van mekaars talenten en inzichten gebruik. Tijdens de coronacrisis vonden en vinden we steun bij mekaar. Na de coronacrisis gaan we het eveneens niet alleen doen, maar zullen we mekaar versterken.

Marc Van Ranst zal zijn tand wellicht ook niet zelf herstellen.

BC+ | Balance Your Business

Leave a Reply